Woombie® Original Babysvøp

Woombie® Original Babysvøp svøper babyen i kun ett trinn- nemlig glidelåsen opp. Svøpet har vunnet over 20 priser for design og innovasjon. Svøpet er egonomisk formet og godkjent av International Hip Dysplasia Institute som «hoftevennlig» design. Svøpet gir et mildt trykk rundt babyens overkropp, noe som minner om følelsen av berøring og nærhet, som en god klem. Armene er frie til å bevege seg inne i svøpet, og gir rom for at babyen kan berolige seg selv i Hands Over Heart™ stillingen, som er en anbefalt sovestilling som hjelper babyen å finne roen og søvnen sin selv. Multidimensjonal stretch som dekker behovet for bevegelse og toveisglidelås gjør bleieskift enkelt. Designet hindrer at svøpet løsner i løpet av natten, slik et enkelt teppe ofte gjør. Stoffet i svøpet er bomull/spandex som er lett og pustende. Kle babyen i passende klær under svøpet avhengig av årstid og romtemperatur.

Patentert design:

Woombie® Original Babysvøp har en patentert peanøtt-fasong som gjør at armene til babyen holdes inntil kroppen mens beina kan beveges fritt. Dette gjør at babyen kjenner seg trygg og god, men faren for hoftedysplasi er lavere enn ved svøping i tepper. Og med hendene inntil kroppen vil ikke babyen kunne legge hendene opp til ansiktet. På den måten vil babyen ikke søke etter mat (stryk på kinnet) eller miste smokken (ufrivillig armbevegelse) om natten. Woombie® Original kommer i mange delikate farger, og brukes av babyer verden over. 

Enkel i bruk:

Ingen tepper som bare faller av. Å svøpe babyen med Woombie® er svært enkelt. Legg babyen på ryggen og dra opp glidelåsen.

Effektiv:

Woombie® har en ergonomisk peanøtt-fasong som forsiktig klemmer babyen for å gjenskape den trygge følelsen av magen til mor.

Trygg i bruke:

Woombie® gir mindre risiko for hoftedysplasi, kvelning og overoppheting enn vanlige svøpetepper. Babyen kan bevege beina fritt, mens armene holdes inntil kroppen, som en ekstra god klem.

Woombie® design

Woombie® babysvøp kommer i flere varianter. Fra venstre: Woombie® Original, Woombie® Convertible, Woombie® Air, Woombie® Leggies og Woombie® OnePiece. I tillegg til disse kommer en sommer-Woombie, en vinter-Woombie, en variant i økologisk bomull og en variant i økologisk bambus.

Woombie størrelser:

Det er viktig å bruke en Woombie som passer til babyen. For å finne riktig størrelse er det viktigste å se på vekt, ikke alder eller lengde. Her ser du størrelsene på Woombie:

Prematur: 43 cm/ 1,5-3 kg
Nyfødt: 0-3 mnd/ 56 cm/ 2,5-6 kg
Big Baby: 3-6 mnd/ 66 cm/ 6,5-9 kg
Mega: 6-9 mnd/ 74 cm/ 9-11 kg

Woombie® Air

Woombie® Air har et tynnere felt foran på brystet, og gir et luftigere svøp på varmere dager.

Woombie® Økologisk

Woombie® Økologisk er laget av økologisk bomull. Dette deilige materialet gir babyen en ekstra myk og god følelse av velvære. Babyen føler trygghet i en Woombie®. 

Woombie® Bambus

Woombie® Bambus er laget av økologisk bambus. Bambus har lette, gode fibre som passer fint for babyer som er ømfintlige eller allergiske. Dette svøpet reguleres i lengden ved å knyte en knute i fotenden. 

Du kan kjøpe Woombie Babysvøp her:

Farmasiet.no

Fertil.no