Om oss

Vi er Tafre. Et lite selskap som stadig setter oss nye mål. Fokuset vårt er fertilitet, graviditet og intimhelse. Vi utvikler og distribuerer våre egne produkter i tillegg til å distribuere produkter fra andre selskap. Felles for våre merker er at de er nyttige for kvinner og menn som ønsker å ta vare på sin fertile helse. Det er produkter vi er stolte av, og som vi mener gjør en forskjell i folks hverdag.

Tafre er Christel Taranger Freberg, Tom Roar Andersen og Jannicke Mølbach.

Christel har en doktorgrad i molekylærbiologi fra Det Medisinske Fakultet ved Universitetet i Oslo. Hun er spesialist på fertilitet, er produktsjef og daglig leder. Tom Roar har en bachelor i multimedia fra Griffith University, Australia. Han kan digital synlighet til fingerspissene, og er markedsføringssjef. Jannicke har lang erfaring med salg og markedsføring, og har i tillegg grunnfag i medisin fra AMH i Oslo med påbygg i kost & ernæring. Med denne kombinasjonen er hun vår salgssjef.

Fertil.no er vår salgskanal til sluttbrukere. Nettbutikkens viktigste kundegruppe er damer som ønsker å bli gravide, er gravide, eller nettopp har vært gravide, samt deres partnere og småbarn. Fertil.no har kunder fra Lista til Longyearbyen, som sier vi har svært god kundeservice. Det er godt å vite.

Jegvilhabarn.no er vår innholdsmarkedsføringskanal. Her deler vi raust av vår kunnskap til alle som vil ha barn. I tillegg samarbeider vi med leger, fertilitetsklinikker, spesialister og andre som kan mye om fertilitet for å lage en informativ, fin side hvor HÅP er et viktig ord.

Make Sure er vårt eget merke med hjemmetester til alle som planlegger graviditet. Serien er utviklet og kvalitetstestet i Norge, og passer svært godt til kvinner som ønsker å teste ofte. Derfor er det  opp til 10 tester i hver pakke. Se makesure.no for mer informasjon.

Tønsberg er byen vår, og midt på Nøtterøy har vi lageret vårt. Herfra sender vi ut nyttige produkter til kunder av Fertil.no, i tillegg til dagligvare, apotek, klinikker, sykehus og leger over hele landet. Vi er Tafre, og vi håper du tar kontakt.