Den NYE måten å mate babyen på

Nanobébé’s prisvinnende, patenterte design har revolusjonert hele prosessen med å gi babyen morsmelk med tåteflaske.

Hele veien fra pumping, nedkjøling og lagring – til tining, oppvarming og mating – beskytter Nanobébé melkens næringsstoffer og hemmer oppblomstring av bakterier.

Metoden er det nærmeste man kommer amming.

Brystmelk av høyeste kvalitet er den aller beste kilden til næring

Foreldre ønsker det aller beste for sine nyfødte, og mødre gjør alt de kan for å produsere sunn, næringsrik morsmelk.

Men når brystmelken skal varmes opp igjen er det to ting som ofte går galt:

 • Flasken varmes opp for raskt ved for høy temperatur:
  Morsmelken som befinner seg ytterst i flasken blir utsatt for så høye temperaturer at næringsinnholdet i melken endres. Melken som befinner seg i midten av flasken er kaldere. Når man til slutt blander dette ved å vippe på flasken, har man rett temperatur, men lavere innhold av næring i melken.
 • Flasken varmes opp ved riktig temperatur, men tar for lang tid:
  Det tar lang tid å varme opp en vanlig tåteflaske med morsmelk, og mange løser dette ved å la flasken stå i romtemperatur frem til den skal brukes. Den lange tilberedningen øker innholdet av uønskede bakterier i morsmelken.

Med Nanobébé kjøles og varmes melken på riktig måte, og den verdifulle morsmelken forblir full av næring og immunstoffer, og uten uønskede bakterier.

 

Løsningen er Nanobébé

Metoden som gjør at morsmelk varmes raskt uten at verdifulle næringsstoffer forsvinner. Tåteflaskens unike design gir melken en stor overflate i forhold til volum. Nedkjøling og oppvarming skjer raskere, noe som bevarer næringsstoffene og hemmer bakterievekst.

Nanobébé gir foreldrene mulighet til å gi babyen mat av aller høyeste kvalitet – nemlig næringsrik morsmelk – så lenge som mulig. Verdens Helseorganisasjon (WHO) anbefaler at morsmelk er en del av barnets kosthold til det er to år gammelt.

Morsmelk inneholder:

Vitaminer:

 • Vitamin A – nødvendig for et godt syn
 • Vitamin D – nødvendig for utvikling av sunt skjelett og tenner
 • Vitamin E – for å styrke cellemembraner i lunger og øyne
 • Vitamin K – for effektiv koagulering av blod for å hindre blødninger
 • Vitamin C – antioksidant som reparerer kroppen, støtter immunsystemet og bidrar til opptak av jern
 • Vitamin B6 – nødvendig for sunn utvikling av hjernen
 • Vitamin B12- for tidlig cellevekst og utvikling av nervesystemet
 • Thiamin (B1), Riboflavin (B2), Niacin (B3), og Pantotensyre (B5) – for å gjøre mat om til energi som kroppen trenger for å vokse, utvikle seg og fungere. B-vitaminer er også nødvendige for hud, hår, øyne og nervesystemet inkludert hjernen.

Proteiner:

 • Sekretorisk IgG- jobber for å beskytte babyen fra virus og bakterier. Hjelper også med å beskytte mot E. Coli og potensielle allergier. Andre immunoglobuliner funnet i morsmelk, inkludert IgG og IgM, hjelper også med å beskytte mot bakterielle og virale infeksjoner.
 • Laktoferrin- hemmer veksten av jern-avhengige bakterier i mage-tarmkanalen.
 • Lysosym- enzym som beskytter mot E. Coli og Salmonella. Fremmer også veksten av en sunn tarmflora og har anti-inflammatoriske egenskaper.
 • Bifidus faktor- Støtter veksten av Lactobacillus som beskytter mot skadelige bakterier ved å skape et surt miljø hvor de ikke kan overleve.

Fett:
Morsmelk inneholder fett som er viktig for babyens helse. Fettet er viktig for utvikling av hjerne, opptak av fettløselige vitaminer, og er hovedkilden til kalorier. Langkjedede fettsyrer funnet i morsmelk er nødvendig for sunn utvikling av hjernen, øynene og nervesystemet.

Karbohydrater:
Laktose er det viktigste karbohydratet som finnes i morsmelk, og står for rundt 40% av totalinnholdet av kalorier i morsmelken. Laktose øker opptaket av kalsium, fosfor og magnesium, og hjelper også til å bekjempe sykdom og fremmer veksten av sunne bakterier i magen.

Det er viktig å kjøle ned melken raskt etter pumping
Bakterier i fersk morsmelk dobles hvert 20. minutt ved oppbevaring i romtemperatur, i følge FDA (U.S. Food and Drug Administration). Melken må kjøles ned og oppbevares i en fryser eller kjøleskap. Forskning viser at oppbevaring av morsmelk i romtemperatur kan:

 • føre til rask bakterievekst, som både reduserer næringsinnholdet i melken (siden bakteriene spiser næringsstoffene i melken) og melkens immunologiske egenskaper (siden immunstoffene i melken brukes til å kvitte seg med disse bakteriene).
 • føre til skader i cellene på grunn av økning av frie fettsyrer i melken.
 • ha en negativ effekt på mikroorganismer i tarmen, kjent for å spille en viktig rolle i ernæring, metabolisme, beskyttelse mot patogener, utvikling av immunsystemet og hjernen.

Det er en fordel å kjøle ned melken så raskt som mulig slik at de immunologiske egenskapene i melken gis til babyen i stedet for å hindre bakteriell vekst i melken. Den unike utformingen av Nanobébé’s Breast milk bottle (og Storage bags) gjør at morsmelken fordeles i et tynt lag som raskt kjøles ned, og når ideell kjøleskaptemperatur 2-3 ganger raskere enn ved bruk av standard flasker.

Breastmilk bottle 1 stk

Pakken inneholder én tåteflaske og brystpumpeadapter. Flasken er designet for å varme melken raskere enn vanlige flasker. Smokken har et avansert ventilasjonssystem som motvirker kolikk. Flasken er uten BPA og ftalater.

Breastmilk bottle 3 stk

Pakken inneholder tre tåteflasker og brystpumpe-adapter. Flaskene kan stables i høyden, og tar minimalt med plass i kjøleskapet. Gjør det enkelt å holde oversikt over hvilken som inneholder den ferskeste melken.

Smart warming bowl

Oppvarmingsbolle designet for rask og sikker oppvarming av Nanobébé’s flasker. Den er ikke elektrisk, og kan brukes hvor som helst. Morsmelk bør varmes varsomt opp i varmt vann, og denne er optimal til dette.

Slim drying rack

Nyvaskede flasker og smokker plasseres enkelt til tørk på denne smarte, ventilerte platen med flyttbare støtter. Den er ultra-hygienisk og kan vaskes i oppvaskmaskin.

Silicone Nipples

Tåtesmokker med 360º ventilasjonssystem motvirker kolikk gjennom å minske trykket inne i flasken. Kommer i to-pakninger og med 5 ulike hastigheter på melkestrømmen. Tuppen etterligner brystvorten, og er svært myk. Laget av medisinsk silikon og er latexfri.

Microwave steam sterilizer

Steriliserer flasker og tilbehør i opp til 24 timer. Eliminerer 99,9% bakterier på bare 4 minutter i mikrobølgeovnen. Kompatibel med de fleste ovner.

Breast pump adapter set

Adapter som gjør at du kan pumpe direkte i Nanobébé’s flasker. Passer til pumpene fra Medela, Ameda, Spectra og mange flere.

25 Breastmilk storage bags & organizer

Fryseposer til morsmelk, og en smart beholder som tar liten plass i fryseren. Beholderen gjør det enkelt å holde oversikt over hvilken melk som er ferskest. Flate poser gjør at nedkjøling og oppvarming går raskere- og melken beholder næringsstoffene.

50 Breastmilk storage bags

Fryseposer til morsmelk. Flate poser gjør at nedkjøling og oppvarming går raskere- dette hindrer bakterier samtidig som melken beholder næringsstoffene. Det er plass til 150 ml melk i hver pose, og de har dobbel zip-lås for å hindre søl. Posene er steriliserte og uten BPA.

Day & Night nursing pads

Tre lags ammeinnlegg som absorberer lekkasje samtidig som man holder seg tørr. Materialet puster, og ammeinnleggene er selvklebende så de holder seg på plass. De er komfortable og synes ikke utenpå klærne. Hvert innlegg er pakket hygienisk inn for seg.

Cooler bag & Travel Pack

Kjølebag med plass til tre Breastmilk bottles i høyden. Lett å feste på vognen med håndtak med borrelås. Kan vaskes i vaskemaskin. Lufttett og sølefri design. Veggene har Nanocell™ Triple-layer insulation, som gjør at morsmelken holdes frisk og god.

Transition bottle 1 stk

Overgangsflaske som inneholder mer melk enn Breastmilk bottle. Melken varmes raskere opp enn ved bruk av vanlige tåteflasker. På den måten beholder melken alle næringsstoffene. Enkel å rengjøre.

Transition bottle 3 stk

3 pakning med overgangsflasker som inneholder mer melk enn Breastmilk bottle. Melken varmes raskere opp enn ved bruk av vanlige tåteflasker. På den måten beholder melken alle næringsstoffene. Enkel å rengjøre.

Flexy soother 2 stk

Ekstra myk smokk som roer ned og trøster babyen fra dag 1. Smokken er helstøpt av én hel bit medisinsk silikon, noe som gjør den svært trygg og hygienisk. Gjennomsiktig slik at man kan se at babyen suger riktig. Ergonomisk fasong gjør at smokken holder seg på plass i munnen. 2 stk i pakken, 2 størrelser og 4 ulike farger.

Starter set (velg mellom fargene teal og pink)

Startpakke som inneholder 4 Breastmilk bottles á 150ml, Smart warming bowl, 2 Flexy soothers (0-3 mnd), 4 flaskesmokker (slow flow), 4 reise-/lagringskorker, 4 lokk til flaskesmokk og 2 adaptere til brystpumpe.

 

New born gift set (velg mellom fargene teal og pink)

Flott gavepakke til nyfødte. Inneholder 4 Breastmilk bottles á 150ml, Smart warming bowl, Microwave Sterilizer, Slim drying rack, 4 flaskesmokker (low flow) og to flaskesmokker (medium flow), 4 reise-/lagringskorker, 4 lokk til flaskesmokk, 2 Flexy soothers (0-3 mnd) og 2 adaptere til brystpumpe. Gi bort en hel Nanobébé-opplevelse!

Bébé Backpack Stelleveske/ryggsekk

Ryggsekken med plass til alt! Den er laget av høykvalitets vanntett materiale med doble glidelåser. Mange lommer og inndelinger gjør det enkelt å holde styr på hva som er hvor. Den kan henges på vogn, bæres som en veske eller brukes som ryggsekk. Det er også en stellematte inkludert.