Make Sure Hjemmetester

Make Sure er en serie med hjemmetester til bruk når man vil bli gravid. Testene er utviklet av Tafre AS og besto opprinnelig av 5 produkter: Graviditetstester strimmel 10pk, Graviditetstester tidlig 5pk, Graviditetstester stav 5pk, Eggløsningstester strimmel 10pk og Eggløsningstester stav 10pk. Siden har det kommet to produkter til: Graviditetstest stav 1pk og Termometer med 2 desimaler til bruk for å finne eggløsningstidspunktet.

Make Sure testes i laboratorium i Norge for å sikre optimal kvalitet. Stav- og strimmeltester blir stadig mer populære fordi man oftere enn før planlegger graviditeter, og nå kan teste hyppigere.

Om pakningene og innhold:

Det er opptil 10 tester i hver eske, noe som dekker behovet for å teste ofte. Kvinner som planlegger graviditet ønsker å teste ofte, ha kontroll, og vite om et hvert signal kroppen sender ut. Det kan hun med Make Sure- mange kvalitetstester i esken til en lav pris.

Eskene er designet i Tønsberg, og har et lekkert Skandinavisk design i duse pastellfarger. På den måten er de enkle å få øye på i hyllen i apotek/butikk. Målene på de små eskene (strimmeltestene) er H: 180mm B: 85mm D: 25mm, målene på de store eskene (stavtestene) er H: 190mm B: 85mm D: 45mm. Esken med kun én stavtest har målene H: 180mm B: 85mm D: 25mm. De veier fra 25-150g. Alle trykksakene er svanemerket.

Bruksanvisningene er i fine farger som matcher eskene. Dette gjør at bruksanvisningene ikke byttes om dersom man har kjøpt flere test-varianter. Både norsk og engelsk bruksanvisning ligger i esken for å minske brukerfeil. Personer som ikke forstår norsk kan dermed følge bruksanvisningen på engelsk. Produktene er CE-godkjent og selges som in vitro diagnostisk medisinsk utstyr.
Make Sure Eggløsningstest strimmel 10 stk:

Den lilla esken er fylt med 10 strimmeltester som måler nivået av hormonet Luteiniserende Hormon (LH) i urin. Hver test er hygienisk pakket inn for seg. Sensitiviteten på testene er 25 mIU/ml. Det vil si at testene slår ut positivt dersom urinprøven inneholder over 25 mIU/ml LH. Rett før eggløsningen skjer øker LH i kroppen kraftig, til over 200 mIU/ml. Dette LH-signalet gjør at egget løsner fra eggstokken og faller inn i egglederen. Derfor er denne LH-økningen en veldig god indikasjon på at eggløsning er rett rundt hjørnet. Make Sure eggløsningstester gjør det enklere å finne nøyaktig tidspunkt for samleie når graviditet er ønskelig.

 

Make Sure Graviditetstest strimmel 10 stk:

Den gule esken er fylt med 10 strimmeltester som måler nivået av hormonet Humant ChorionGonadotropin (HCG) i urin. Hver test er hygienisk pakket inn for seg. Sensitiviteten på testene er 25 mIU/ml. Det vil si at testene slår ut positivt dersom urinprøven inneholder over 25 mIU/ml HCG. Ikke-gravide kvinner har ikke HCG, som hovedsakelig produseres av morkaken, når den begynner å vokse ut fra festestedet til det befruktede egget i livmoren. Derfor er HCG-økningen en veldig god indikasjon på graviditet. Make Sure graviditetstester dekker behovet for å teste ofte når man planlegger å bli gravid.

Make Sure Graviditetstest tidlig strimmel 5 stk:

Den blå esken er fylt med 5 strimmeltester som måler ørsmå mengder av hormonet Humant ChorionGonadotropin (HCG) i urin. Hver test er hygienisk pakket inn for seg. Sensitiviteten på testene er 10 mIU/ml. Det vil si at testene slår ut positivt dersom urinprøven inneholder over 10 mIU/ml HCG. HCG-økningen en veldig god indikasjon på graviditet fordi hormonet skilles ut i urin så snart det befruktede egget har festet seg i livmoren. Avhengig av om egget fester seg 6 eller 12 dager etter befruktning (noe man aldri vet) vil denne svært sensitive testen kunne avsløre en graviditet opptil 6 dager før forventet menstruasjon.

Make Sure Graviditetstest stav 5 stk:

Den rosa esken er fylt med 5 stavtester som måler nivået av hormonet Humant ChorionGonadotropin (HCG) i urin. Hver test er hygienisk pakket inn for seg. Sensitiviteten på testene er 25 mIU/ml. Det vil si at testene slår ut positivt dersom urinprøven inneholder over 25 mIU/ml HCG. Ikke-gravide kvinner har ikke HCG, som hovedsakelig produseres av morkaken, når den begynner å vokse ut fra festestedet til det befruktede egget i livmoren. Derfor er HCG-økningen en veldig god indikasjon på graviditet. Make Sure graviditetstester dekker behovet for å teste ofte når man planlegger å bli gravid.

Make Sure Eggløsningstest stav 10 stk:

Den ferskenfargede esken er fylt med 10 stavtester som måler nivået av hormonet Luteiniserende Hormon (LH) i urin. Hver test er hygienisk pakket inn for seg. Sensitiviteten på testene er 25 mIU/ml. Det vil si at testene slår ut positivt dersom urinprøven inneholder over 25 mIU/ml LH. Rett før eggløsningen skjer øker LH i kroppen kraftig, til over 200 mIU/ml. Dette LH-signalet gjør at egget løsner fra eggstokken og faller inn i egglederen. Derfor er denne LH-økningen en veldig god indikasjon på at eggløsning er rett rundt hjørnet. Make Sure eggløsningstester gjør det enklere å finne nøyaktig tidspunkt for samleie når graviditet er ønskelig.

Make Sure Termometer med 2 desimaler:

Ekstra nøyaktig termometer for måling av kroppstemperatur. Brukes gjerne til å få oversikt over menstruasjonssyklus og eggløsningstidspunktet. Les mer om Make Sure Termometer her.

Make Sure Graviditetstest stav 1 stk:

For ikke å glemme kvinner som kun er ute etter én enkel og rimelig graviditetstest har vi også denne varianten. Én enkel stavtest som forteller nøyaktig det som trengs- om kvinnen er gravid eller ikke. Sensitivitet 25 mIU/ml.