Lola&Lykke®- et bærekraftig selskap

Det finske selskapet Lola&Lykke® er opptatt av bærekraft, og produserer høykvalitets produkter som pakkes i 100% resirkulerbar, plast-fri emballasje.

Lola&Lykke® kompenserer for karbonavtrykket under produksjon og forsendelse ved å bidra til positive samfunnsendringer hvor de støtter initiativer som fokuserer på mødre og helse.

Navnet Lola&Lykke® står for styrke, kvinnelig kraft og glede.

Produktene består av støttebelter, brystpumpe, brystpleie og andre nyttige produkter for gravide og nybakte mødre.

Lola&lykke® Core Relief Pregnancy Support Belt

Bruk av støttebelte anbefales til alle gravide. Støttebeltet fra Lola&Lykke® løfter og støtter den voksende babymagen, avlaster og letter/minsker trykket på rygg, hofter bekken, og blære.
Den anatomiske formen – spesielt designet for gravide – gjør det behagelig og fleksibelt å ha på, det støtter i tillegg riktig holdning og reduserer risikoen for strekkmerker.

Lomme med kjøle-/varmeelement i korsryggen: Støttebeltet er laget av elastiske, pustende materialer- 95% bambus, og har varme-/kjøleelement i en lomme på ryggen. Velg om du ønsker å varme opp eller kjøle ned elementet, og kjenn at korsryggen jubler av den gode følelsen det gir.

Justerbart design med dobbelt lag, utviklet og anbefalt av fysioterapeuter: Beltet tas på med overlapping og festes med borrelås midt foran. Doble, justerbare støtte-/kompresjonsstropper utenpå beltet hjelper til med å løfte opp den voksende magen, og støtter rygg, hofter og bekken. Stroppene kan enkelt flyttes og justeres frem og tilbake med borrelås,

Lola&Lykke Smart Electric Breast Pump

Den smarte brystpumpen er uten ledninger, lett i vekt, enkel å ha med deg rundt. Den har USB-lader og en smart innebygget touch-screen teknologi. Dette gjør det superlett å pumpe- uansett hvor du er!

Avansert og kraftig brystpumpe

Pumpen har såkalt 2-fase teknologi, altså både stimulering og utdriving. Den tilbyr hele 6 nivåer av stimulering og 9 nivåer av utdriving.

Det følger med tåtesmokk og flaskestativ for enkel pumping og mating.

Lekre bokser med økologisk te

02 Organic Pregnancy Tea
03 Organic Nursing Tea
04 Organic Uplifting Tea

Det er 15 teposer i hver boks. Flotte gaver!

Lola&Lykke® Core Restore Postpartum Belly Band

Støttebeltet hjelper til med å øke sirkulasjonen av væske gjennom kroppen, minsker hevelser slik at du helbredes raskere etter fødsel. Støttebeltet har et justerbart dobbelt kompresjonssystem for å gi de beste resultatene. Den øvre og den nedre delen av støttebeltet kan lukkes og åpnes hver for seg, noe som gir en svært komfortabel passform.

Støttebeltet støtter den svake kjernemuskulaturen etter graviditeten. Det hjelper til med å holde magemusklene sammen, og gir støtte og ro til såret etter keisersnitt. Støttebeltet hjelper til med å helbrede diastatis recti ved forsiktig å dytte de splittede magemusklene sammen igjen.

Støtter kjernemuskulaturen, bekkenet og ligamenter som svekkes av graviditetshormonene.

Hjelper deg å gjenopprette kjernestyrken din ved skånsomt å holde sammen og reaktivere kjernemuskulaturen.

Reduserer hofte- og ryggsmerter ved å hjelpe deg til å opprettholde en god holdning i dine daglige gjøremål.

Lola&Lykke® Stainless Steel Thermos Mug

Nybakte mødre trenger en termokopp som holder drikken varm eller kald skikkelig lenge. Det er alltid noe som forstyrrer, og man rekker aldri å drikke opp med en gang. Denne termokoppen er helt utrolig- den holder teen din varm i opptil 12 timer og is-latten kald i opptil 24 timer! En perfekt venn å ha når du er på tur med babyen – det er bare å si farvel til engangskopper!

Lola&Lykke® Snüg Thermal Shield

Supermyk brystvarmer i ren ÖKO-TEX sertifisert merino-ull. Perfekt for de kalde dagene her nord. Brystvarmeren gir beskyttelse og deilig varme til verdifulle, ammende, sensitive bryster, og hjelper til med å bedre melkestrømmen og å minske sjansene for brystbetennelse forårsaket av kulde.

Lola&Lykke Curved Bamboo Nursing Pads 4pk

Vanntette, absorberende og lekkasjesikre ammeinnlegg i bambus. Den unike skålformede passformen matcher brystets fasong helt perfekt, og gir optimal komfort. Ammeinnleggene er vaskbare og gjenbrukbare.

Lola&Lykke® Mama-to-be Giftbox

En flott gave til babyshower og barselbesøk:
Lola&Lykke® Mum Stroller Hooks: To kroker til vognen, hvor du kan henge tingene dine.
Lola&Lykke® Teething Necklace: Smykke til mor- slik at babyen kan tygge på, og leke med det.
Lola&Lykke® Curved Nursing Pads: Ammeinnlegg i bambus, vaskbare og gjenbrukbare.
Lola&Lykke® Organic Uplifting Tea: Økologisk te i en vakker eske.

Lola&Lykke® kan kjøpes her:

Ammebutikken.no
Fertil.no

Vil du selge Lola&Lykke® i din butikk? Kontakt oss her