LadyP® er en fast, men bøyelig tissetrakt for damer som gjør at man trygt kan stå og tisse.LadyP® er laget av medisinsk silikon og fremstår som moderne, praktisk og hygienisk. Den passer utmerket for aktive kvinner på fjellturer, golfbanen, festivaler og utesteder. Og til kvinner i tjeneste som brannmann, politi eller soldat. LadyP® passer også perfekt for kvinner som av ulike årsaker ikke kan sitte og tisse. Grunner kan være hofte- eller kneoperasjon, graviditet og bekkenproblemer, behov for rullestol, overvekt eller når man har brukket beinet. 

LadyP® kommer i mange farger, og det finnes mye praktisk tilleggsutstyr. Under ser du de fine LadyP® oppbevaringsbagene. Den kan lukkes med borrelås og har mulighet for å henges på f.eks. en ryggsekk ved hjelp av den smarte kroken. 

Dette lange, fleksible røret kan festes på LadyP® og gir muligheten til å styre urinstrålen enda mer nøyaktig. Dermed oppleves en ekstra stor trygghet og komfort ved bruk av LadyP®.

For hygienisk bruk finnes også tørkeservietter, fingerbeskyttelse, antibakteriell gel og en PVC-pose med en spesielt utviklet absorberende materiale inni som tar til seg all fuktighet og lukt.