LadyP® passer for kvinner som ønsker enkle og hygieniske toalettbesøk

LadyP® (uttales leidipii) er en fast, men bøyelig tissetrakt for damer som gjør at man trygt kan stå oppreist og tisse. LadyP® er laget av medisinsk silikon og fremstår som moderne, praktisk og hygienisk.

Den passer for eksempel utmerket for aktive kvinner på fjellturer, golfbanen, festivaler og utesteder. Og til kvinner i tjeneste som brannmann, politi eller soldat. LadyP® kan oppbevares i LadyP® Protective Case, som henger på sekken og gjør LadyP® tilgjengelig.

LadyP® passer også perfekt for kvinner som av ulike årsaker ikke kan sitte og tisse. Grunner til dette kan være hofte- eller kneoperasjon, graviditet og bekkenproblemer, behov for rullestol, overvekt eller når man har brukket beinet. Med LadyP® Extention forlenges tissetrakten med et rør som gir en mer nøyaktig stråle.

LadyP® kommer i mange farger, og det finnes mye praktisk tilleggsutstyr. Under ser du de fine LadyP® Protective Case oppbevaringsbagene. De kan lukkes med borrelås og kan enkelt henges på f.eks. en ryggsekk ved hjelp av den smarte kroken. 

Ved behov for å styre strålen ytterligere

Dette lange, fleksible røret LadyP® Extension kan festes på LadyP® og gir muligheten til å styre urinstrålen enda mer nøyaktig. Dermed oppleves en ekstra stor trygghet og komfort ved bruk av LadyP®. 

Hygienisk tilbehør

For hygienisk bruk finnes også LadyWipes intimservietter 10pk, LadyProtection fingerbeskyttelse 12pk, LadySanitizer antibakteriell gel 50 ml og LadyGel intimvask 300 ml.

LadyP®️ Tissetrakt er en populær gave

LadyP®️ gis ofte til den aktive kvinnen som har alt, og vi merker markant økning i salg nær juletider. Som en kunde sa: «Den er kjekk å ha med på tur over tregrensa!»

Gaveposen har LadyP®️-motiv på den ene siden og LadyCup®️-motiv på den andre siden. Å lage fine gavepakninger med tilbehør gir helt klart mersalg. Kombinasjonen LadyP®️, LadyCup®️ og LadyPad®️ er smart her.

Gjenbrukbar og miljøvennlig

LadyP®️ kan brukes om igjen og om igjen i årevis ved riktig vedlikehold. Etterspørselen etter engangsartikler synker, og moderne kvinner er stadig mer opptatt av gjenbruk og miljø.

LadyP®️ har målene H:95mm B: 60mm L: 154mm

LadyP®️ er svært enkel i bruk:

  1. Plasser LadyP®️ godt mot underlivet for å hindre lekkasje
  2. Vend tuten i riktig retning og tiss
  3. Plasser den i LadyP®️ Protective Case eller en plastpose til du skal bruke den igjen.
    (om mulig bør du tørke av LadyP®️ med en intimserviett eller vaske den med vann og litt intimsåpe)
  4. LadyP®️ kan kokes, men vær forsiktig så den ikke tørrkoker.

LadyP®️ Tissetrakt kan kjøpes her:

Komplettapotek.no

Hektapåtur.no

Fertil.no