Flow melkeoppsamler er en flaske av myk silikon, som med naturlig vakuum festes på det andre brystet mens du ammer. På den måten samles melken på en enkel måte, uten strøm, ledninger eller slanger. Kun deg og din Flow!

Helstøpt i ett stykke 100% food-grade silikon. Enkel rengjøring og vedlikehold. Ingen kanter og deler som skal settes sammen. Sertifisert matkontaktmateriale som sikrer at babyen ikke får i seg hormonforstyrrende stoffer.

Naturlig vakuum- jo mer luft du klemmer ut av flasken før du fester den, desto større vakuum får du. Prøv litt forskjellig og tilpass selv. Det spiller ingen rolle hvor på flasken du klemmer.

Gjennomsiktig flaske gjør at du kan se melkestrømmen Liten, lett, enkel og praktisk å ha med seg- og helt lydløs Ingen ledninger, batterier eller slanger, kun naturlig vakuum Både norsk og engelsk bruksanvisning følger med

Rosa silikonpropp som beskytter melken og hindrer lekkasje Hjertet gjør det lett å få tak i, og sette på plass proppen Lokk som beskytter brysttrakten mot støv
Sertifisert BPA-fri av Bureau Veritas

Samler, og tar vare på morsmelk som ellers går tapt

Måleskala som viser hvor mye melk som er samlet

Tallene er støpt inn i silikonen så de ikke falmer i bruk

FlowTM rommer 100 ml, er enkel å vaske og sterilisere

Sugekopp nederst på flasken fester flasken til de aller fleste underlag, og hindrer at flasken velter

Stor, myk brysttrakt som er skånsom mot brystet. Gir bedre grep om brystet, og holder godt på vakuumet

Inni esken er FlowTM hygienisk pakket inn for seg. Det beskytter flasken mot ytre påkjenninger og gir brukeren ekstra forsikring om trygghet og renhet

Produsert og pakket under ISO-sertifiserte forhold

Brysttrakt

Stor og god brysttrakt, som føles myk mot brystet.

Lokk

Lokk som hindrer at det kommer støv i brysttrakten.

Sugekopp

Sugekopp nederst gjør at flasken fester seg til de fleste underlag.

Silikonpropp

Rosa hjertepropp i silikon som hindrer lekkasje.

Produksjon:
I likhet med de andre melkeoppsamlerne på det norske markedet, produseres også Flow-flasken i Kina, nærmere bestemt i Guangzhou, den tredje største byen i Kina etter Bejing og Shanghai. Fabrikken er ISO 9001-sertifisert og tilfredsstiller de strengeste krav i produksjonen.

Frakt og miljø:
Den mest miljøvennlige frakten skjer når vi frakter minst mulig luft. Derfor sendes FlowTM-flaskene vakuumpakket, tett sammen i resirkulerbare pappesker. På den måten minsker vi volumet med over 450% i forhold til ferdig pakket produkt! Lavt volum gir færre skip og mindre utslipp av klimagasser.

Svanemerket og trykket i Norge:
Design og trykking av eskene skjer i Norge. Eskene er svanemerket, og kan gjenvinnes. Trykkeriet ligger bare 15 minutter unna lageret vårt, så i stedet for at eskene fraktes fra Kina, ferdig oppsatt med mye luft i seg, fraktes de i stedet flatpakket fra Sandefjord til Tønsberg.

Kvalitetssikring og hygiene:
Flow-flaskene kvalitetssikres og pakkes ferdig av oss her i Tønsberg. Hver flaske er hygienisk vakuumpakket inn for seg.

Sikkerhet for mor og barn:
Flow-flasken er helstøpt i 100% food-grade silikon. Det vil si at den er helt trygg i kontakt med morsmelken din og du kan trygt gi den til babyen etter oppsamling. Både SGS og Bureau Veritas, to av verdens største selskaper innen testing, inspeksjon og sertifisering, har testet og godkjent Flow-flasken etter EC 1935/2004. Vårt firma er registrert hos Mattilsynet som importør av matkontaktmaterialer.

Flow i Norge:
Vårt firma, Tafre AS, er medlem av Grønt Punkt Norge, og bidrar med å finansiere returordningen for brukt emballasje. Esken til Flow er designet og trykket i Norge. Det vil si at de er kortreist, og produsert av en miljøbevisst, seriøs norsk grafisk bedrift.

Flow Melkeoppsamler kan kjøpes her:

ONLINE:

Barnevognservice.no

Babble.no

Fertil.no

Gullbarna.no

FYSISKE BUTIKKER:

Askøy:
Barnevognservice AS
AMFI Askøy
Kleppevegen 110
5308 Bergen
Tlf: 55 23 21 33

Elverum:
Babble AS
Torgata 11-13 Kvartalet
2408 Elverum
Tlf: 62 41 60 00

Tønsberg:
Sykehusapoteket Tønsberg
Halfdan Wilhelmsens alle 17
3116 Tønsberg
Tlf: 33 34 31 00

Tafre AS
Grev Wedels gate 4a/6b
3111 Tønsberg
Tlf: 33 33 13 13