BabyShusher- the sleep miracle

Baby Shusher er en smart løsning for å få babyen til å sove. Den lager en myk, rytmisk shhhhh-lyd som imiterer lydene fra mors mage. Babyens naturlige beroligende refleks slår inn og hjelper barnet inn i søvnen. En perfekt løsning som med god grunn kalles the sleep miracle!
Søvnmiraklet Baby Shusher!
Tusenvis av foreldre sier Baby Shusher hjelper babyen med å finne roen og sovne. Den rytmiske shhhhhh shhhhhhh lyden er beroligende for babyen, og den finner søvnen selv.

– Lett og praktisk å ha med seg

– Velg mellom 15 og 30 minutter med shhhhhh-lyd før den skrur seg av automatisk

– Fri for BPA, latex, bly og ftalater

– Klar til bruk ut av boksen!

Baby Shusher har flere produkter som hjelper foreldre med å trøste og roe ned babyen. Slik at både babyen og foreldrene får sove mer! Produktene er designet for å hjelpe babyen å selv finne sin naturlige beroligende refleks på en trygg og fin måte, slik at babyen sovner lettere:

  1. Baby Shusher original soother: Den beroligende beroligende shhhh-lyden
  2. Baby Shusher svøpetepper: Den trygge følelsen av å bli svøpet i et teppe
  3. Baby Shusher Shushies: Den gode opplevelsen av å ha noe å suge på

Det finnes en gavepakning som dekker alle disse tre punktene. Svøpene er laget i mykt vevd (musselin) 100% bomull og passer perfekt til den originale Baby Shusher fordi kombinasjonen med svøping og shushing har vist seg å virke godt sammen for å roe ned babyer. I gavepakningen finnes det også to Shushies, BPA-frie smokker som tilfredsstiller babyens sugebehov samtidig som de fremmer naturlig utvikling av tenner og tannkjøtt. Shushies er laget av 100% medisinsk silikon, og kan vaskes i oppvaskmaskin og kokes.

Babyshusher kan kjøpes her:

Gullbarna.no
Fertil.no